Sali de evenimente

+40 232 209 879 evenimente@palasiasi.ro

Ansamblul Palas

Ansamblul urbanistic multifunctional Palas este cea mai mare investitie in real estate din afara Bucurestiului, in valoare de peste 265 milioane de euro, realizata de compania Iulius Group. Proiect uni, inaugurat in mai 2012, ansamblul a introdus conceptul de "lifestyle center" pe piata autohtona.

Situat in centrul istoric al Iasului, in apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic atrage anual peste 12 milioane de vizitatori.

Palas include shopping mall, shopping street, 5 sali de evenimente, cladiri de birouri, un hotel de 4*, parcare subterana de 2.500 de locuri, parc si spatii verzi de peste 50.000 mp.

Palas este recunoscut si drept un pol de business, datorita componentei office premium, in care isi desfasoara activitatea numeroase companii multinationale, din domenii precum IT, financiar, proiectare inginerie, consultanta si asigurari. United Business Center cuprinde 6 cladiri de birouri clasa A, care se disting prin caracteristicile tehnice de ultima generatie si dotarile moderne.

Ansamblul PALAS nu este doar un loc pentru cumparaturi si afaceri, ci si o destinatie speciala de petrecere a timpului liber in natura. Amplasata pe spatiul fostei gradini a Curtii Domnesti, pe atunci in stil oriental, actuala gradina pastreaza elemente din timpul amenajarilor facute de Vasile Lupu, cum ar fi lacul circular si un ponton inchis cu foisor pe locul havuzului din Evul Mediu.

Mai multe detalii despre serviciile si facilitatile Palas Iasi puteti afla pe site-ul http://www.palasiasi.ro