Palas Iasi

Patru săli și trei terase special proiectate și amenajate pentru evenimentul tău

Ansamblul Palas

Ansamblul urbanistic Palas este primul proiect mixt din România şi cea mai mare investiţie în real estate din nord-estul ţării, în valoare de peste 320 milioane de euro, realizată de compania IULIUS şi inaugurată în 2012.

Situat în centrul istoric al Iaşului, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic atrage anual peste 20 milioane de vizite.

Palas include: shopping mall cu peste 270 de magazine, cafenele şi restaurante tematice, food court cu peste 20 de restaurante, 4 săli şi 3 terase pentru evenimente private şi corporate, hotel de 4*, parcare subterană cu peste 2.500 de locuri, parc de peste 50.000 mp care găzduiește zeci de evenimente anual și facilități de petrecere a timpului liber.

Palas este şi un hub puternic de business datorită celor 7 clădiri de birouri clasa A dezvoltate sub brandul United Business Center, în care îşi desfăşoară activitatea 60 de companii multinaţionale, cu mai mult de 9.000 de angajaţi.

Ansamblul Palas este şi o destinaţie atractivă pentru petrecerea timpului liber în natură. Amplasat pe spaţiul fostei grădini a Curţii Domneşti, actualul parc păstrează elemente din timpul amenajărilorfăcutede domnitorul Vasile Lupu, cum ar fi lacul circular şi un ponton închis cu foişor pe locul havuzului din Evul Mediu.

Mai multe detalii despre serviciile şi facilităţile Palas Iaşi puteţi afla palasmall.ro

Congress Hall

Central și totuși intim, rafinat, dar la prețuri echilibrate, clasic, însă contemporan, Congress Hall îți dăruiește amintiri care durează o viață. Gradina Ansamblului Palas și Palatul Culturii întregesc tabloul unui eveniment cu adevărat unic. Cele 4 săli - Chopin, Vivaldi, Mozart și Ravel – sunt proiectate și amenajate pentru a fi unice și în perfectă armonie cu așteptările celor care au ales să organizeze un eveniment la Congress Hall.

Beneficiind de cele mai moderne amenajări și dotări tehnice, sălile sunt ușor adaptabile diferitelor evenimente. Congress Hall este locația perfectă pentru evenimente corporate de amploare, de la congrese și conferințe, până la cocktail-uri și petreceri de companii.

Amenajare sală

Meniuri gratuite pentru miri

Open bar

Sedință foto Grădină Palas